10.4 C
Gandia
Divendres, 1 març, 2024

El Putxero de Nadal d’Oliva dona pas a les setmanes gastronòmiques de 2022

 

 

• Aquest dijous, 16 de desembre, un total de 18 bars i restaurants d’Oliva oferiran en les seues cartes el tradicional “Putxero de Nadal”, un plat emblemàtic en les celebracions nadalenques del municipi.

• La regidoria de Turisme, en col·laboració amb Gastroliva, contínua la seua aposta de promoció de l’hostaleria d’Oliva i els productes i sabors de la gastronòmica local a través d’aquestes experiències culinàries.

Després de l’excel·lent acolliment que va tindre l’any passat, el Putxero de Nadal s’ha convertit en l’esdeveniment gastronòmic per a donar la benvinguda a les celebracions nadalenques en restaurants i bars d’Oliva.

Cada establiment que participa en la campanya presentarà el seu menú, a un preu popular (a la seua elecció), incloent en aquest preu el putxero típic d’Oliva per Nadal. Aquests són els que s’han sumat a la iniciativa:

1. Paco Soqueta
2. Iri el Roch
3. El Pelut
4. El Lloc
5. El Tou
6. Els dos Llunes
7. La Sota
8. Nou Celler
9. La Duna
10. Taverna Olivense
11. Bellamar
12. M´Encanta
13. El Mosset
14. Nou Fase
15. L´Envic
16. Ca Dubi
17. Bar Val Val
18. Bar Maties

Aquesta acció donarà pas a les setmanes gastronòmiques de 2022, un total de sis, que començaran al gener amb la “Setmana de la carn i el vi” i li succeiran en mesos posteriors: la dels arrossos, l’esmorzar, el peix, la cullera, i a la fi d’any el putxero de nadal.

Aquestes convocatòries gastronòmiques són una excel·lent eina de promoció per a dinamitzar el consum en els establiments hostalers utilitzant menús temàtics amb el focus en l’excel·lent qualitat i versatilitat de la cuina d’Oliva a través d’aquestes experiències culinàries.

Una iniciativa del Departament de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva en col·laboració amb Gastroliva, l´Exquisit Mediterrani de la Comunitat Valenciana i Delicious València.

Articles relacionats