15.5 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

Bellreguard tornarà a impulsar les Arts Escèniques a la programació cultural de l’any 2022

– Bellreguard reforça l’aposta per la cultura i les arts escèniques amb les noves edicions de ‘A l’Era…’ i Rodafam Arts

– L’oferta de l’any 2022 omplirà de propostes culturals tots els mesos de l’any amb teatre i dansa a la Casa de Cultura i el festival de circ a la platja Bellreguard tornarà a impulsar les Arts Escèniques a la programació cultural

Les dos grans apostes de l’Ajuntament de Bellreguard per les arts escèniques, la programació de A l’era… i el festival de circ Rodafam Arts, tornaran el 2022 amb noves propostes que ompliran de nou de cultura els 12 mesos de l’any.

La programació de ‘A l’era…’ abastarà des de gener a maig i de setembre a desembre. El parèntesi estiuenc l’omplirà el festival de circ Rodafam Arts a la platja de Bellreguard, que celebra la seua segona edició una volta comprovada la gran acollida que va tindre la primera.

Pel que fa a ‘A l’era…’, la programació de teatre i dansa de gener a maig consta de 6 espectacles de companyies professionals valencians.

Al gener hi haurà en un mateix dia tres companyies amb tres espectacles breus fruit de la relació de l’Ajuntament de Bellreguard amb el Festival Russafa Escènica en el seu projecte Via Escènica. La Cia La Galguera, la Cia Lia Herbor, i la Cia Encara no té nom produccions estaran representant el 15 de gener els seus espectacles La mirada, La caseta i Cadira verda, respectivament.

La programació escènica es reprendrà el 6 de febrer amb Johnny Chico de Moriarty & Holmes, una proposta amb gran càrrega social i sobre els odis i atacs al col·lectiu LGTBI.

Articles relacionats