11.1 C
Gandia
Diumenge, 21 abril, 2024

250 joves participaren en el cross escolar organitzat pel CA Safor Teika

  • La jornada va tindre lloc dissabte passat en la pista d’atletisme Toni Herreros de Gandia, per a les categories de prebenjamí a infantil.

El Club d’Atletisme Safor Teika va organitzar dissabte passat en la pista d’atletisme Toni Herreros de Gandia una matinal de Cross Escolar, per a les categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantil, foren o no federats, tant de clubs com de centres educatius. Hi van participar en total 250 joves, dels quals 80 eren de l’escola del club. En l’esdeveniment es van observar totes les mesures de prevenció davant del coronavirus.

En Sub8 (Prebenjamí) guanyaren perr clubs Santiago Salinas i Emma Llorca, tots dos del CC El Garbí, i per col·legis Álex Quiles i Ariana Ferrer, els dos de l’Abat Sola. En Sub10 (Benjamí) van ser primers per clubs Raimon Gregori (CE Corriol Oliva) i Jimena Jurado (CA Safor Teika), i per col·legis Jordi Martí (AMPA Joanot Martorell) i Sonia Nieves, de l’Abat Sola.

En Sub12 (Aleví) foren primers per clubs Feliu Gregori (CE Corriol Oliva) i Erika Llorca (CC El Garbí), i per col·legis Jan Iker i Desiré Puig, tots dos de l’Abat Sola. En Sub14 (Infantil), guanyaren per clubs Pedro Pérez i Lluna Villar, els dos del CA Safor Teika, i per col·legis Marc Martín i Maya Boix, de l’Abat Sola.

Articles relacionats