17.8 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

Daimús suspén la taxa d’ocupació de la via pública en l’hostaleria per a l’any 2022

– Javier Planes, alcalde de Daimús ha assegurat que aquesta mesura és una ajuda a un sector tan important com és l’hostaleria

Per segon any consecutiu, Javier Planes, alcalde de Daimús ha comunicat als veïns i propietaris de bars i restaurants, que en l’any 2022 continuarà l’ampliació de terrasses no sols per poder complir amb les mesures de seguretat, sinó també per poder ajudar a un sector tan rellevant com és l’hostaleria i que tant ha patit durant aquesta pandèmia.

Cal recordar que aquest sector genera un valuós nombre de llocs de treball, del que viuen moltes famílies del poble i que a més, és un reclam turístic.

L’alcalde de Daimús, Javier Planes ha afirmat: “Creguem que deguem continuar ajudant a un sector fonamental de la nostra població, ja que sense els bars, cafeteries, geladeries, restaurants… Daimús no seria el que és i no tindria el turisme que té. Hem de ser conscients de tot el que l’hostaleria dona al nostre poble i ajudar-los en tot el que estiga a l’abast de les nostres mans”.

A més, l’alcalde de Daimús ha explicat que els hostalers no pagaran el percentatge de taxa municipal d’aquesta ampliació de terrasses. “Els propietaris estaran exempts de pagar les taxes d’ocupació pública. Amb aquesta iniciativa busquem també ajudar econòmicament a tots hostalers del poble que deuran abonar 0 euros també en aquest any” ha conclòs l’alcalde de Daimús.

Articles relacionats