20.1 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

EL PSPV NEGA QUE ELS GANDIANS ESTIGUEN PAGANT DUES VEGADES L’AIGUA POTABLE

El portaveu del Grup Municipal Socialista de l’Ajuntament de Gandia, Jose Manuel Prieto, ha desmenti les afirmacions realitzades pel regidor Víctor Soler, del PP, qui acusa al govern d’estar fent pagar dues vegades les millores introduïdes en el servei d’aigua potable.

Prieto ha afirmat que “és absolutament fals que els ciutadans de Gandia estiguen pagant dues vegades per l’aigua potable. Crec que Soler, a força de repetir una mentida, vol convertir-la en veritat però hem de dir-li que en aquesta ocasió no cola. La ciutat ha de recordar que hem sigut nosaltres els que en el primer any de govern hem aconseguit que els ciutadans de Gandia hagen de pagar 90 milions d’euros menys pel servei de l’aigua potable”.

 

“Hem acabat -afig- amb el pufo per haver reconegut una rescissió de contracte durant la passada legislatura que nosaltres hem revocat i hem permès que ja no es dega eixa immensa quantitat de diners. Açò és el que Soler no vol que se sàpia. Ho seguirem repetint perquè tots han de reconèixer la magnitud del pufo que va suposar el reconeixement d’eixe deute i per descomptat, no anem a consentir que es tergiverse amb un servei bàsic que el PP va convertir en pufo i que nosaltres tornem a convertir en dret a més de manera exemplar perquè ho seguim fent amb aigua de la millor qualitat”.

El PP manté que, després d’haver-se balafiant els més de 60 milions d’euros que la concessionària va aportar a l’Ajuntament, les obres a les que en teoria havia d’anar destinada eixa quantitat no es van executar, i ara s’estan executant amb tarifes transitòries que haurien d’haver desaparegut l’any passat, i no obstant es mantenen. 

Articles relacionats