EL PSPV DE GANDIA DEFENSA LA INVERSIÓ “PRODUCTIVA” DAVANT LES DESPESES “EFÍMERES” DEL PP

El portaveu del govern de Gandia, Jose Manuel Prieto, ha valorat aquest dimarts les declaracions realitzades durant la jornada anterior per part del regidor popular Víctor Soler, qui afirmava que la ciutat es troba aturada per la manca d’inversions.

Referent a això, Prieto ha recordat als populars que les inversions que el PP realitzava es basaven en activitats efímeres de cap de setmana com els concerts o els toros, “unes activitats que només servien perquè els membres de l’anterior executiu es traguessen fotos amb les estrelles de la música a costa de deixar de pagar a centenars de proveïdors que van acabar arruïnats” va afirmar Prieto.

En contraposició a aquesta situació” declarava el portaveu “aquest govern responsable s’ha dedicat a pagar factures i complir amb els terminis als proveïdors. Això sí que és generar economia i confiança en el sector privat. Prova d’això és que Telefónica invertirà prop de 5.000.000 a la nostra ciutat el que ens permetrà oferir millors serveis a la ciutadania i al sector empresarial, el que acabarà revertint en la generació de nous llocs de treball relacionats amb sectors punters“.

Prieto també ha recordat que gràcies a les gestions de l’actual executiu, Decathlon acabarà assentant-se a la nostra ciutat i que la compra dels terrenys ja ha suposat un ingrés de més d’1.200.000 a les arques municipals. A més, el portaveu del govern ha recordat que “la passada setmana una altra gran superfície va ampliar les seues instal·lacions a més de 2.000 metres el que ha generat 10 nous llocs de treball i que altres empreses de la ciutat estan ampliant instal·lacions”.

El PP pot afirmar el que vulga però les xifres són inquestionables. Des de l’arribada d’aquest govern, la llista de l’atur a la nostra ciutat s’ha reduït en més de 600 persones i la Seguretat Social també ha constatat un augment de les afiliacionsfinalitzà el portaveu.

Et Pot Interessar