EL PSPV AFIRMA QUE EL PP VA DEIXAR AL CENTRE DE MAJORS JOAN CLIMENT SENSE PRESSUPOST

La regidora delegada de Sanitat Pública, Liduvina Gil ha respost hui a les acusacions realitzades per part del PP de la ciutat pel que fa al Centre de Majors Joan Climent.

En primer lloc, la regidora ha recordat que quan van accedir al govern es van trobar amb un deute superior als 40.000 € directament atribuïbles a la gestió de Climent i sense pressupost perquè el centre continués funcionant i ha recordat que ha estat l’actual govern el que s’ha fet càrrec de pagar els deutes.

Liduvina Gil ha volgut recordar que «ni la regidora ni l’anterior govern van fer res perquè el centre tingués un pressupost. Nosaltres hem derivat als usuaris al Raval, Santa Anna i Beniopa. Una mesura que ha estat un èxit, ja que l’afluència és màxima. Va ser una decisió consensuada amb els usuaris».

 

Pel que fa al cost del Saló Natalia, Gil ha recordat que no és un lloguer sinó que s’està pagant una hipoteca i que la propietat és de l’Ajuntament.

Finalment i pel que fa a l’Urbalab, la regidora ha aclarit que la reforma de l’edifici s’està realitzant amb fons del Pla de la Diputació de València dins el projecte denominat «Adequació sòl tècnic Centre Formació TIC» per un import total de 40.000 €. «La senyora Emi Climent era a la Junta de Districte on es va explicar el tema. Li demanem que siga veraç en les seues declaracions” afirmà Gil.

Et Pot Interessar