EL PSOE D’OLIVA PREGUNTA AL PLE SI EL GOVERN VA A DESTINAR RECURSOS PER A APARCAMENTS A LA PLATJA DE RABDELLS

 

La proposta d’autoritzar el quiosquet Oli-ba-ba a la platja Rabdells parteix de la formació Projecte Ciutadans Oliva, segons es va constatar al ple. Esta formació gestiona les competències de platges (Gabriel Oltra) i Turisme (Mireia Morera). El cap de Projecte Ciutadans, Blai Peiró, ha dit al ple, davant les preguntes del Grup Socialista, que els vertaders problemes de Rabdells són altres, com ara la urbanització, la neteja, la depuradora o els accessos. Per la seua banda, Gabriel Oltra ha negat que els quiosquets de platja generen molèsties. 

Per contra, la regidora de Medi Ambient, Imma Ibiza, ha acusat els veïs d’intentar donar un ús privat a la platja, una exclamació que ha molestat en especial a la plataforma Savem Rabdells, els representants de la qual han contestat que “justament el que s’està pretenent és instal·lar un negoci a una zona sense accés amb 70 metres, més 250 metres d’hamaques, una zona de kite-surf i lliteres de massatge”. 

El portaveu socialista, Carlos Mengual, ha preguntat al ple si “vEn cas que finalment es licite i isca a subhasta un nou quiosquet en la Platja de Rabdells, Mengual ha preguntat com pensa l’Ajuntament resoldre els problemes de seguretat en els accessos a la zona, com va a evitar l’accés massiu de vehicles per l’aiguamoll del riu Bullent, i si es té previst un pla d’emergència i evacuació per a la zona i compleix aquest amb tots els requisits legalment exigibles.

Mengual ha preguntat a més si s’ha informat en l’expedient de sol·licitud d’un nou emplaçament per a servei de temporada en la Platja de Rabdells, i a Costes sobre les particularitats de l’emplaçament: LIC, ZEP.

ue l’emplaçament es va votar en Comissió d’Ordenació del Territori, i que independentment de qui siga la proposta, assumeix la seua part de la decisió. L’alcalde admet que 

Deu cartells opten a anunciar les festes de Moros i Cristians d’Oliva