El programa Teixim Potries reprén les activitats amb dos documentals i una ruta de llegendes

Potries reprén este cap de setmana 28 i 29 de juliol les activitats de la II Mostra d’Entitats de l’Associació Teixim Potries, un aparador de les diferents associacions locals que formen part d’aquest projecte comunitari anomenat Teixim Potries, que es va posar en marxa la setmana anterior i tindrà continuïtat fins al pròxim 4 d’agost. 

DISSABTE 28 DE JULIOL

Plaça de l’Ajuntament de Potries
22.00h Estrena del documental «23.30. Una historia cautiva«.
Donatiu 2€, aniran destinats per a col.laborar amb la producció del documental. Sinopsi: Els centres d’internament per a persones immigrants indocumentades, que no han realitzat cap tipus de delicte, són probablement el costat més obscur i inquietant del sistema actual, que té com a objectiu parar la immigració irregular. Mitjançant les històries de Samuel, Mourtada i Peggy descobrirem quina és la realitat de la gestió directa i indirecta dels CIE des de perspectives molt diverses.

23.59 I Ruta de Llegendes valencianes a mitjanit.
De la mà de Victor Labrado, autor del llibre «Llegendes valencianes. Criatures mítiques de la tradició oral», el públic s’endisarà en la cultura més valenciana. Inclou una passejada pels indrets i racons de Potries amb intenció de coneixer millor aquelles històries que es contaven a la vora de la llar. 

DIUMENGE 29 DE JULIOL
Pati de l’Ajuntament de Potries.
22h Presentació del documental «Hijas de la Coma».
Sinopsi: Documental sobre la lluita de les dones contra els desallotjaments del barri de la Coma de Paterna. Una història de supervivència i resistència.

Et Pot Interessar