EL PP DENUNCIA DIFICULTATS PER A MOURE’S ENTRE EL GRAU I L’HOSPITAL EN TRANSPORT PÚBLIC

El regidor del Grup Municipal Popular de Gandia Toni Rodríguez ha traslladat la «crsítica generalitzada» dels veïns del Grau i platja per les dificultats de desplaçar-se en transport públic fins a l’hospital de Gandia. 

El PP va denunciar este dilluns «contradiccions» entre les paraules i fets dels dirigents del Govern de Gandia pel que fa al transport urbà i interurbà, i ara denuncia «deficiències» que afectn els usuaris del Grau i Platja.

Per a Toni Rodríguez, «é simptomàtic que des del canvi d’itineraris i horaris dels autobusos municipals, els veïns del Grau i Platja, hagen eixit perdent. No és de rebut que després d’haver agafat un autobús, t’hages d’esperar quasi una hora, per a agafar un altre que et porte a l’Hospital Comarcal. És inacceptable”, exclama.

Els populars insisteixen en la necessitat de consensuar amb els veïns en les diferents Juntes de Districte i en el Consell de Participació Ciutadana els itineraris dels autobusos municipals, així com incloure al PP en la Comissió d’Estudi del Transport Urbà.

Finalment, recorden que s’ha facilitat un model de plecs per abaratir el cost del viatge, i oferir un millor servei. D’aquesta proposta, encara no s’ha rebut contestació, assegura el PP

Et Pot Interessar