MLS ORGANITZA UN CURS SOBRE LA NEGOCIACIÓ EN LA COMPRA-VENDA IMMOBILIÀRIA

La Junta Directiva de l’Associació MLS Gandia s’ha reunit aquesta setmana amb membres de la MLS Dénia amb la finalitat de preparar el curs CRS (Certified Residentail Specialist) que se celebrarà dijous que ve 18 de febrer, de 9.30 a 18.30 hores, en les instal·lacions de Foment AIC de GAndia. La formació, que serà a càrrec de l’expert immobiliari Vicente Beltrán, arreplegarà tècniques de negociació de cara a la venda de serveis com a agent immobiliari.
A través d’aquest Mòdul C, els associats a les MLS aprendran a negociar les seues condicions superant les posicions prefixades en la ment del client, escoltant i aprofundint en les seues motivacions, buscant les solucions millors per a tots i complint els seus compromisos amb un sistema d’informació.

Vicente Beltrán compta amb una important trajectòria en el món empresarial i 11 anys d’experiència com a Agent de la Propietat Immobiliària a València. En l’actualitat, la seua agència immobiliària, Realmark, ha crescut fins a estar formada per 15 persones. És instructor i membre de CRS Espanya.

 

El president de MLS Gandia, Javier Rocher, ha destacat “l’aposta de l’associació per la formació contínua com a mètode de creixement per als nostres associats. Una prova d’açò és que per a 2016 tenim programats altres cursos d’alt nivell que anirem anunciant més endavant”. Després de la celebració del curs, tindrà lloc un vi d’honor amb membres del sector immobiliari.

Et Pot Interessar