18 C
Gandia
Divendres, 24 maig, 2024

El PP demana al govern de Gandia que explique perquè no va signar un conveni amb l’associació de prevenció d’incendis

El regidor del PP Guillermo Barber ha demanat al govern local de Gandia que aclarisca perquè no va voler signar un conveni de col·laboració amb l’associació de voluntaris APEIF (Associació per a la Prevenció d’Incendis Forestals de la Safor) el passat 29 de juliol. Esta entitat ja va advertir aleshores dels riscos que es podien córrer en cas d’incendi, com ha ocorregut.
Tot i que l’incendi no es podia haver evitat, el PP manté que “amb una bona gestió de prevenció, es podria haver minimitzat molts danys”.
Aquesta associació va advertir al govern local que s’havien d’establir mesures de prevenció, estudiar les deficiències de les urbanitzacions, neteja i manteniment dels terrenys que ara han sigut past de les flames.
El PP lamenta “profundament” l’incendi que ha afectat a les urbanitzacions gandianes i part del patrimoni natural local, i trasllada el màxim afecte i solidaritat a les persones afectades, alhora que dona l’enhorabona als cossos i forces de seguretat de l’estat, creu roja, bombers, voluntaris i a tots els qui d’alguna manera han participat en tasques d’extinció i humanitàries.

Articles relacionats