18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

El PP de Xeraco es queixa de la falta d’ajudes per millorar el trinquet municipal

– A pocs dies de que es produïsca la toma de possessió de Mazón (PP), gràcies al pacte amb el partit d’ultradreta VOX, el PP de Xeraco informa que a l’ajuntament de Xeraco se l’ha denegat quatre vegades ajudes per a la reforma del trinquet municipal

L’Ajuntament de Xeraco amb el govern del Partit Popular ha sol·licitat quatre vegades una subvenció a la Conselleria d’Esports i han sigut desestimades.

Aquesta línia de subvenció té l’objectiu de millorar i adaptar els trinquets municipals per poder gaudir d’un esport tan nostre com és la pilota valenciana.

Des del PP de Xeraco han assenyalat que “amb les seues negatives a donar suport a aquest projecte de millora, marginen als pilotaris xeraquers i en general, al trinquet”.

El trinquet de Xeraco és un dels que més activitat té en la Comunitat Valenciana i a hores d’ara necessita una important i necessària millora als vestidors, serveis, accessibilitat, grades i la instal·lació de finestres per poder fer un millor ús d’aquest a l’estiu, algunes d’elles per falta d’un adecuat manteniment.

Articles relacionats