El PP de Tavernes denuncia que arriba el periode de pluges sense haver netejat el riu Vaca

El PP de Tavernes ha advertit de la falta de neteja del riu Vaca davant les previsions del Centre de Coordinació d’Emergències, que ha establert preemergència nivell taronja a gran part del litoral valencià. A més advertix d’una situació d’inestabilitat general amb pluges i tempestes de nivell groc en gran part de la Comunitat Valenciana, amb possibilitat que, entre el dissabte dia 8 i el dilluns dia 10 de setembre, es produïsca un empitjorament d’esta situació meteorològica.

“Sabem que el mes de setembre és un mes carregat de pluges torrencials, i a Tavernes, lamentablement les hem patit de manera molt dramàtica. A pesar d’esta situació, el riu està totalment brut, no s’ha fet absolutament res. Ens trobem amb una màquina comprada amb 50.000 € per a netejar-lo, però pel que veiem, no s’ha utilitzat”, denuncia la portaveu del Partit Popular de Tavernes, Eva Palomares.

«Un any més, tard i mal. La mala planificació dels recursos, per part del govern de Compromís, ha fet que arribe el període de pluges fortes i els veïns tinga’m un riu ple de brutícia amb el consegüent perill que això comporta davant les tempestes previstes per als pròxims dies”, explica Palomares.

Et Pot Interessar