12.5 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

El PP de Tavernes denuncia el cost per a l’Ajuntament d’agermanar-se amb el diari La Veu

El PP de Tavernes ha criticat que l’Ajuntament de Tavernes haja pagat prop de 10.000 euros al diari digital La Veu, però erra els motius de les crítiques quan assenyala que els pagaments tenen per finalitat recolzar un mitjà que té per vocació “irrompre en el panorama periodístic dels Països Catalans”. Si això és és així, Diari Serpis té per vocació dinamitar el concepte de Països Catalans, perquè en set anys de vida ha rebut zero euros de l’Ajuntament de Tavernes, tot i que la informació de Tavernes en Diari Serpis és immensament més abundant de que puga inserir La Veu a les seues seccions. 

No obstant, per al PP el concepte pel qual La Veu factura a l’Ajuntament de Tavernes represnta que Compromís gasta els diners dels vallers “finançant mitjans que fomenten i defensen l’ideari dels Països Catalans”.

Fins ara, segons les dades del PP, l’Ajuntament de Tavernes “ha contribuït a esta causa amb prop de 10.000 euros dels nostres impostos”. Per al PP, els impostos s’han d’invertir en la “qualitat de vida dels seus veïns, en infraestructures, ajudes i instal·lacions per a la gent que vivim ací”, però ajudar a la premsa en valencià és “finançar i fomentar l’ideari separatista”.

El cas és que Tavernes està pagant factures com a “Ajuntament agermanat” del Diari La Veu, un mitjà que segons el PP local “fomenta la ruptura de l’Estat Espanyol. Si Compromís és partidari d’esta ideologia que la financie amb els seus recursos, i no amb els de tots els vallers… No és de rebut que Compromís ens agermane amb un mitjà que discrimina ideologies i que clarament defensa el separatisme “, denuncia la portaveu popular.

La portaveu del PP, Eva Palomares, sembla entrar en raó quan denuncia que “l’única cosa que fa este mitjà és copiar les notícies que es publiquen en el nostre web i publicar-les a la seua, i per este simple fet li hem pagat ja prop de 10.000 euros”.

 

Articles relacionats