17.1 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

L’escoleta de Benifairó serà gratuïta en tots els trams a partir de gener

La gratuïtat de l’educació en qualsevol dels seus nivells, és un objectiu que la societat ha de marcar-se per poder eliminar les desigualtats, i oferir les mateixes oportunitats a tot el gros de la població. Amb aquesta premissa, i després de l’estudi de viabilitat, el ple de l’ajuntament de Benifairó de la Valldigna, va aprovar per unanimitat la proposta del govern municipal d’oferir la gratuïtat de l’únic segment educatiu que encara no ho era.

La Conselleria d’Educació, des d’aquest curs assumeix els costos dels alumnes de dos a tres anys, oferint-se sense cap cost. Per tant, són les famílies dels alumnes més menuts les qui encara paguen part del servei. Front aquesta situació i atenent a la bona marxa de l’economia municipal, l’equip de govern va elevar la proposta d’oferir el servei completament gratuït a les famílies. També com a forma de fomentar la natalitat i combatre el despoblament que està sofrint l’àmbit rural, i concretament Benifairó.   

A la imatge d’arxiu, una visita de la vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó (centre) amb l’alcalde, a l’escoleta. 

Articles relacionats