EL PP DE GANDIA RECULL DADES PER DENUNCIAR QUE EL TANCAMEN DEL CENTRE DE MAJOR JOAN CLIMENT VA SER INJUSTIFICAT

La regidora del PP de Gandia Emi Climent ha mostrat en una roda de premsa les xifres contrastades amb fotografies i gràfiques del nombre d’usuaris del Centre de Majors Joan Climent, per denunciar que la decisió del seu tancament per l’actual govern local va ser «injustificat».

L’edil popular ha assenyalat que “no és cert que no hi haguera usuaris”, i ha desglossat les xifres de participació i assistència. Segons la regidora, “eren moltíssimes les persones majors que assistien al centre, i el van tancar a l’agost que era quan menys gent hi havia”. “Ara estan realitzant unes obres per a deixar-lo inservible i que no puguem tornar-lo a obrir”.

Per a l’edil popular, «diuen ser socials i tanquen sense embuts un centre de majors, açò no ha passat en cap costat d’Espanya”. Per als populars resulta incomprensible aquesta decisió i lamenten que no hi haja retorn.

 

Enfront dels arguments de l’elevat cost, Emi Climent ha recordat que la compra del Saló Natalia per part dels socialistes ascendeix a quasi un milió d’euros a sufragar per tots els gandians (encara a dia d’avui, s’està pagant). En aquesta operació va intervenir IPG, que arrenda aquest local a l’Ajuntament de Gandia, per més de 6.000 € al mes, un autèntic despropòsit.

Els populars assumeixen l’herència rebuda, però consideren que els socialistes estan «deslegitimats per a donar lliçons de res en la planificació de centres per a majors, tenint en compte els antecedents».

Et Pot Interessar