20.5 C
Gandia
Diumenge, 26 maig, 2024

EL PP DE GANDIA DIU QUE EL SEU DARRER PRESSUPOST DE 2015 VA SER “EL MÉS SOCIAL DE LA HISTÒRIA”

El Grup Municipal Popular de Gandia ha dit, en el marc d’un balanç de l’exercici 2015, que 1.508 famílis de la ciutat es van beneficiar eixe any de l’anomenada renda garantida, una ajuda municipal atribuïda al darrer pressupost del PP i que va suposar una despesa de 632.000 euros. 

El PP ha fet el balanç després de conèixer-se els resultats de les ajudes aportades a famílies que requerien de Rendes Garantides per a la seua subsistència, unes ajudes que han sigut possible sufragar “gràcies a la previsió del Govern del PP que va elevar de manera significativa les ajudes destinades a eixa finalitat, configurant als pressupostos populars com els més socials de la història”, apunta el PP en un comunicat.

 

En el pressupost de 2015, del PP, es destinava fins a un total de 632.000 € a Rendes Garantides, una partida que s’ha pogut ampliar en altres 290.000 € de Generalitat Valenciana i Diputació de València, arribant als 922.000 €.

Per al portaveu adjunt del Grup Municipal Popular, Vicent Gregori, “des del Partit Popular vam atendre la necessitats socials de la gent i per açò, impulsarem els pressupostos més socials de la història”.

Articles relacionats