TAVERNES REHABILITA LA ZONA ANTIGA DEL CEMENTIRI I CONSTRUEIX 39 NOUS NÍNXOLS

Els treballs que ja s’han dut a terme al cementeri han sigut la reparació del claustre, la instal·lació de nous columbaris, la realització d’un nou ossari per a soterrar les restes humanes antigues i la creació del Jardí de les Cendres. Estos treballs es dugueren a terme de juliol a novembre de l’any passat.
El pressupost per a les obres és de 99.926 euros, i Construcciones Felfrell SL fou l’empresa local adjudicatària.
Per altra banda, la regidora d’Obres Públiques, Llum Sansaloni, ha confirmat que l’Ajuntament de Tavernes construirà enguany un total de 39 casetes més en el cementeri municipal. La inversió és de 90.000 euros, i les casetes s’ubicaran en una zona lateral enjardinada del cementeri. No obstant això, es mantindrà l’estètica central de les zones verdes. Estos treballs s’executaran a través d’una partida d’inversions dels Pressuposts del 2016.
Sansaloni, recorda que “la nova ordenança del cementeri permet ampliar la concessió de les casetes caducades per un termini de 25 anys, així els familiars poden continuar fent-ne ús. Esta mesura, amb la previsió de construcció de noves casetes, garantix les necessitats mínimes del cementeri municipal”.

Et Pot Interessar