16.9 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

El PP de Gandia denuncia l’estat de la urbanització Kentucky

El Portaveu Popular Víctor Soler i el Regidor responsable del Districte de la Platja, Daní Martí, han denunciat públicament l’abandó i la desídia del Govern Municipal amb les instal·lacions de la Urbanització Kentucky de la Platja de Gandia.

Dani Martí ha assenyalat “els veïns de la zona fa anys que estan reivindicant els seus nombrosos problemes, sense que hagen sigut tinguts en compte ni en l’anterior ni en la present legislatura fins ara”.

Dani Martí. “Crida l’atenció quant a senyalística que és inexistent quant a assenyalar l’entrada a la urbanització i la falta de la mateixa en alguns carrers fa difícilment transitable la mateixa, l’abandó és palés en existir tanques perpètues de resta d’obres, contenidors de fem sense tapa, perilloses trapes obertes als carrers o parcs, absoluta falta de neteja i desinfecció de la zona, abandó total dels parcs i jardins, amb el problema implícit que implica, ja que ajuda a la presència del mosquit tigre, rates i paneroles, que afecten els veïns i especial als xiquets de la zona que han de patir les seues conseqüències”.

D’altra banda, també han indicat que “les obres del nou bulevard de la carretera Natzaret-Oliva a càrrec de la Diputació de València són un complet despropòsit, quant a la senyalització, difícil accés per als veïns amb mobilitat reduïda.”

Per la seua part el Portaveu Popular Víctor Soler, ha destacat que el Partit Popular fa política a peu de carrer i que ens trobem en aquest cas que Diana Morant tracta a aquest barri de tercera però que paga imposats com a barri de primera.

Soler ha reclamat al Govern local que presideix Morant atenció als veïns de Kentucky, manteniment dels seus parcs i jardins, neteja de carrers i solars, substitució dels contenidors de fem, que es rectifiquen i valoren totes les deficiències del nou Bulevard, que és un autèntic “nyap”.

Articles relacionats