5.3 C
Gandia
Dimecres, 1 febrer, 2023

Gandia ret homenatge a les professionals sanitàries en el Dia Mundial de la Infermera

L’Ajuntament de Gandia posa en valor el seu treball al peu del canó a l’Hospital Francesc de Borja i als centres d’Atenció Primària de la nostra ciutat.

• Liduvina Gil, regidora de Sanitat: “Han estat més de 400 dies sense cap descans, no sols en pandèmia, sinó al llarg de tot l’any. Gràcies a totes i a tots, Gandia sempre els estarà agraïda”.

Hui 12 de maig se celebra el Dia Mundial de la Infermera, una jornada molt significativa proclamada pel Consell Internacional d’Infermeria des de 1974, que reconeix la lloable labor que realitzen els infermers i infermeres arreu del món i que ret tribut a la que es considera la fundadora de la infermeria moderna, la britànica Florence Nightingale, qui va nàixer a aquesta data el 1820. El lema d’aquesta commemoració per al 2021, Una veu per a liderar. Una visió de futur per a l’atenció de salut, orienta la visió de la infermeria cap a noves maneres d’actuar i transformar l’atenció mèdica en tot el món.

Amb aquest motiu, i sobretot amb el context de pandèmia global que vivim, l’Ajuntament de Gandia ret homenatge als infermers i infermeres que han estat i continuen estant al peu del canó a l’Hospital Francesc de Borja i als centres d’Atenció Primària de la nostra ciutat. Professionals sanitàries de primera línia que han demostrat un esforç i dedicació inesgotable davant una situació crítica que ha implicat l’atenció i assistència a les persones afectades pel SarsCoV-2 i també a aquelles que han presentat altres malalties o quadres clínics.

Com a reconeixement a tota aquesta labor de les professionals sanitàries que lluiten en primera línia contra la Covid-19, la regidora delegada de Salut, Liduvina Gil, ha volgut mostrar especial agraïment i admiració a aquestes professionals que “han estat més de 400 dies sense cap descans, per això volem aprofitar aquest dia per a fer valdre la seua tasca, no sols en pandèmia, sinó al llarg de tot l’any. Gràcies a totes i a tots, Gandia sempre els estarà agraïda”.

Articles relacionats