9.9 C
Gandia
Dimarts, 23 abril, 2024

L’Ajuntament de Gandia està ja treballant en les demandes dels veïns i veïnes del barri de Kentucky

El president de la Junta de Districte de la Platja de Gandia, Ferran Martínez, i el regidor delegat de Seguretat, Nacho Arnau, han respost a les declaracions que el Grup Municipal Popular ha manifestat en relació a la barriada de Kentucky.

Al respecte, Martínez ha mantingut una reunió amb l’associació de veïns i veïnes del barri de Kentucky, on també han estat pressents el màxim responsable de la Policia Nacional, el comissari Luis Fernando Ascaso, els alts comandaments de la Policia Local de Gandia i el regidor de Seguretat, Nacho Arnau.

Ferran Martínez ha explicat que “hem abordat temes relatius a la seguretat, que som conscients que preocupen enormement al veïnat arran de l’últim incident, i hem presentat el nou pla de senyalització i de renovació d’aquesta al barri, que era un pal acordat a l’última junta de districte i que està veient la seua execució en aquests moments. Igualment, s’aniran desplegant els plans i compromisos establits amb els veïns en la junta de districte relatius a temes de serveis bàsics, com és el cas de la recollida de fem i de la neteja, i també del manteniment dels jardins”.

Per la seua part, Nacho Arnau ha destacat “la nostra preocupació com Ajuntament per l’ocupació il·legal de determinats habitatges en aquesta barriada. Per això, hem traçat tres vies d’actuació: una és la policial, que ja es té a aquest barri com a qualsevol altre barri de la ciutat, altra via judicial que, com Administració, i en la mesura del possible, intentarem que els titulars de determinats habitatges reinicien els procediments judicials adequats perquè es duga a terme els alçaments. A més, també hem traçat una línia d’actuació, que ha de veure també amb l’Administració Local, quant a l’actuació de Serveis Socials per tema de salubritat, etc“.

Articles relacionats