23.9 C
Gandia
Dissabte, 1 abril, 2023

El PP de Gandia demana una solució immediata per obrir l’Espai Baladre

• El Partit Popular denúncia l’abandó d’un espai tan necessari per a ajudar a la desestacionalització de la platja.

• Segons els populars l’Espai Baladre és un altre punt de fricció entre la coalició de govern local per les diferències entre els edils Vicent Mascarell i Pep Alandete.

• Dani Martí: “Les confrontacions del pacte del Serpis PSOE – Compromís Mes Gandia Unida sempre l’acaben pagant els mateixos, els gandians“.

 Des del Grup Municipal Popular han denunciat “el retard perpetu en l’obertura de l’Auditori Baladre a la Platja de Gandia, impulsat i projectat per un govern del Partit Popular, amb la intenció de generar activitat tot l’any”.

Aquest edifici compta amb una capacitat per a 1.000 persones per a poder albergar esdeveniments, activitats, congressos i fires. Una infraestructura demandada pel sector turístic i que presenta una oportunitat. Des del Partit Popular assenyalen que “cal recordar que gràcies a les ngestions vam fer que Gandia formara part del Spain Oficina de congressos, que el Govern socialista i nacionalista no ha sabut aprofitar”.

Els populars sol·liciten que mentre es redacta el pla d’usos i es condiciona l’Auditori, s’òbriguen ja les zones enjardinades i lúdiques dels voltants per al gaudi de turistes i veïns.

Martí ha afegit: “A més de les reiterades peticions del Partit Popular referent al Baladre en totes les Juntes de Districte de la Platja, aquesta vegada els mateixos veïns i comerciants de la Platja són els que reclamen amb indignació, l’obertura d’aquesta instal·lació, fonamental per a ajudar a generar activitat i economia”.

Articles relacionats