27.3 C
Gandia
Divendres, 24 març, 2023

El PP de Gandia demana l’ús obligatori de la mascareta

.• El Partit Popular reclama a la Generalitat l’ús obligatori de les mascaretes en tota la Comunitat Valenciana.

• A l’Alcaldessa de Gandia, Diana Morant que prenga mesures de manera immediata en l’assumpte. Reclamant la contractació de major nombre de rastrejadors per al departament de salut de Gandia i major nombre d’efectius sanitaris.

• Preguem a la ciutadania que extreme les mesures de seguretat, ús de màscara, distància social i extremar la higiene i desinfecció.

El Grup Municipal Popular, a través del seu Portaveu, Víctor Soler, ha sol·licitat a la Generalitat Valenciana que decrete de manera immediata l’ús obligatori, a tots els nivells de les mascaretes per a tots els ciutadans de la Comunitat Valenciana.

Assenyalant que “No podem permetre que tot el treball ben fet per part de la ciutadania en temps de confinament, ens faça ara retrocedir de fase amb el perill que això suposaria per a la salut en general i per a l’economia en particular”. “És per això que hem de sol·licitar a la Conselleria de Sanitat que augmente el nombre de rastrejadors a la nostra ciutat. D’aquesta manera poder identificar, aïllar i controlar el rebrot de Covid19 que s’ha produït aquests dies a la nostra ciutat.

Des del Partit Popular sol·liciten “que s’extreme la vigilància i el control per part de Policia Local i informadors. Sobretot en aquells esdeveniments que puguen suposar acumulació o afluència massiva de gent. L’Ajuntament de Gandia daura posposar actes o esdeveniments massius a altres dates, quan la situació sanitària estiga més controlada a causa dels últims casos de rebrots”.

Finalitzant Soler “Ara més que mai reclamem a l’Alcaldessa informació i transparència. Per poder aportar tranquil·litat a la ciutadania de Gandia en general i als visitants en particular”.

Articles relacionats