EL PP DE GANDIA DEMANA A DIANA MORANT QUE ES PRONUNCIE SOBRE LA IMPLICACIÓ D’ORENGO EN L’OPERACIÓ TAULA

El Grup Municipal Popular de Gandia ha realitzat una valoració en roda de premsa sobre les últimes operacions policials de la UCO de la Guàrdia Civil, que realitzat noves citacions a nous investigats per l’Operació Taula, entre ells l’exalcalde de Gandia, exvicesecretari del PSPV i excap de gabinet del president de la Diputació, José Manuel Orengo, a qui el PP descriu com «valedor polític de l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant».

A més, entre la nous investigats figuren també fins a tres dels actuals vicepresidents de la Diputació de València, «companys de govern de la diputada provincial Diana Morant», s’encarrega de recordar el PP.

 

El portaveu adjunt del Grup Municipal Popular, Vicent Gregori, ha dit que «anem a respectar a la Justícia, anem a deixar que seguisquen investigant. Però ens resulta curiós que els mateixos arguments que van emprar els socialistes de Gandia quan van investigar als populars, no els empren ara per a denunciar que un excompany seu haurà d’anar a declarar amb advocat”.

No obstant açò, els populars, «per coherència i per respecte als temps judicials», no faran més valoracions, encara que sol·liciten als socialistes major coherència i que Diana Morant, com a Secretària General del PSPV-PSOE de Gandia, rendisca comptes sobre aquest nou cas de presumpta corrupció que poguera afectar al seu partit.

Et Pot Interessar