EL PP ACUSA AL GOVERN DE GANDIA DE NO HAVER PREVIST LES INCIDÈNCIES REGISTRADES EN EL SANSAN FESTIVAL

El Grup Municipal Popular ha fet una valoració del Sant Sant Festival 2016 i s’ha mostrat partidari de la celebració del festival musical, però ha acusat al Govern local de no havere donat una resposta adequada pel que fa a autoritzacions, emplaçament i prevenció d’incidències com ara les molèsties pel soroll.

Víctor Soler, portaveu del Grup Municipal Popular, i Vicent Gregori, portaveu adjunt, han reconegut la labor dels promotors del festival, i l’elecció de Gandia, com a lloc on desenvolupes l’esdeveniment, però han recordat que han hagut de sol·licitar-se fins a en tres ocasions, l’accés a l’expedient i que només a partir de dilluns era possible visualitzar (un vegada passat el Sant Sant Festival).

Vicent Gregori ha dit que “hem revisat l’expedient i dels onze documents de que cnsta només podem dir que tots són aportats per l’empresa, no hi ha autorització per part de l’Ajuntament de Gandia per a la realització de l’esdeveniment i hi ha un completíssim informe on es descriuen nombroses deficiències que no sabem si van ser esmenades abans de la celebració”.

Per la seua banda, Víctor Soler ha afirmat que el PP “està a favor del Sant Sant Festival, conciliant oci amb descans. El problema l’ha generat el Govern de Gandia”. I ha lamentat que el govern “titubejara, canviara constantment d’opinió i emplaçament”.

“S’ha estat parlant molt a peu de carrer, en xarxes socials i els veïns i turistes, conclouen que el lloc que va destinar el Govern de Gandia per a l’esdeveniment, no era l’adequat”.

Els populars sostenen a més, que han presentat tant davant la Policia Local, com per Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Gandia, la corresponent denúncia i sol·licitud, per la superació sistemàtica dels decibels màxims permesos, l’ocupació de la via i uns altres possibles il·lícits administratius i penals.

Els mesuraments realitzats, han donat com a resultat que s’aconseguien extrems de 75 dBa, quan el màxim permès era de 45 dba, una cosa fàcilment constatable en els habitatges situats a escassos 100 metres.

Et Pot Interessar