11 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

El Porrat de la Tardor del Real de Gandia es consolida com una festa d’èxit

– En la celebració del Porrat es van implicar nombroses associacions del poble

El Real de Gandia va celebrar el passat cap de setmana el Porrat de la Tardor i ho va fer amb èxit de participació, ja que l’organització xifra en al voltant de 5.000 persones les que van visitar el municipi durant els tres dies en què es van celebrar les activitats programades.

La localitat va mostrar el saber fer de tot un poble. Com va apuntar l’alcalde, Gustavo Mascarell, “és una realitat gràcies a la il·lusió, l’esforç i el treball de les associacions i el veïnat del Real, que es bolquen al costat de l’Ajuntament per a celebrar el seu Porrat de la Tardor. Hem treballat en equip i el resultat ha sigut molt satisfactori. Hem rebut la visita de molta gent a causa d’una programació atractiva i per a totes les edats. Només tinc paraules d’agraïment. El nostre Porrat de la Tardor és jove, és la sisena edició però va nàixer amb la idea de quedar-se i continuar creixent, i esta serà la nostra aposta. Agrada molt a la gent i com m’agrada dir Junts fem poble”.

El divendres, l’actuació del Musical d’ABBA en la Plaça Beat Carmelo, a vessar de gent va ser espectacular. Abans ja s’havia inaugurat el Porrat amb la fireta, la banda de música, xaranga i sopar.

Dissabte i diumenge els visitants van poder gaudir d’una extensa programació per a tots els públics, activitats dirigides a fer valdre la cultura. Els carrers realers es van omplir de visitants per a gaudir del Mercat Valencià, de la Fira, de la ruta del sucre, de les activitats infantils, de concerts i actuacions musicals durant tot el dia, de La Trocamba, dels punts LGTBI i Violeta, de la Muixeranga, i altres activitats per als més xicotets, entre altres iniciatives. Cal destacar el gran èxit i afluència que ha tingut “L’Espai Gastronòmic de les Associacions Locals”.

Articles relacionats