14.5 C
Gandia
Divendres, 1 desembre, 2023

El Partit Popular de Gandia denúncia la falta d’informació dels horts socials

• Després de quasi un mes de sorteig, segueixen sense posar-se en funcionament estos horts.

• Ronda: Este govern ens té acostumats a titulars de premsa, però poca gestió i execució.

El Grup Municipal del Partit Popular de Gandia torna a insistir en la posada en marxa dels horts socials i ecològics de la ciutat.

Sembla d’acudit que per a preparar uns terrenys i posar en marxa un procediment per a l’adjudicació d’estos, es necessite tant de temps, més aviat ha de tractar-se de la falta de ganes a treballar i a solucionar les inquietuds dels usuaris una vegada passades les eleccions.

En tan sols una setmana, farà dos mesos que s’anunciara en roda de premsa a so de bombo i platerets la imminent posada en funcionament dels nous horts socials, ecològics i públics de Gandia, hui es denuncia que segueix seguim sense notícies sobre aquest tema i desconeixem si s’ha realitzat ja el sorteig i si s’ha traslladat el resultat als interessats.

Per al Portaveu adjunt del Grup Municipal del Partit Popular, David Ronda, “Ignorem si s’ha realitzat o no eixe sorteig perquè no ha transcendit el resultat. Continuem rebent queixes de persones interessades a tindre un espai per a desenvolupar la seua afició a l’agricultura i que, hui dia, no saben si disposen del seu terrer o no”.

Els populars denuncien, una vegada més, la falta d’execució del govern local en tots els projectes i procediments oberts en la gestió municipal, deixant caps per lligar per solucionar i veient-se afectats els ciutadans gandians.

Articles relacionats