12.3 C
Gandia
Dissabte, 2 desembre, 2023

El Teatre Serrano ple de gom a gom en el concert del 150 Aniversari de la Germandat del Sant Sepulcre

– La Germandat va estrenar dues marxes pròpies realitzades pels compositors sevillans José Antonio Zambruno i Emilio Escalante

Gandia va viure un esdeveniment musical inoblidable amb la celebració del 150 aniversari de la Germandat del Sant Sepulcre. L’Agrupació Musical Sant Sepulcre-Raval Gandia va oferir un concert que va destacar per l’estrena de dues marxes compostes pels sevillans José  Antonio  Zambruno i Emilio Escalante.

El concert es va estructurar en tres blocs musicals, que van oferir adaptacions d’obres clàssiques, marxes de la germandat i les dues noves composicions commemoratives del 150 aniversari que es van escoltar per primera vegada en el Teatre Serrà.

El primer bloc va incloure adaptacions d’obres clàssiques com “Sábat Mater”, “Ave Maria” i “Requiem“, que van ser reinterpretades pel director musical Fernando Climent en honor a la memòria de Bienvenido Puelles Oliver.

El segon bloc es va centrar a homenatjar marxes icòniques de l’agrupació, com “En tu Mirar”, “El Camino a la Vida” i “Junto a ti”, totes fonamentals en la història de la germandat.

El tercer bloc es va destacar per l’estrena de marxes compostes específicament per al 150 aniversari. Dos destacats compositors, José  Antonio Zambruno i Emilio Escalante, van acceptar el desafiament de crear estes obres úniques, presentant “Dominus Noster” i “Senyor de Gandia”.

Homenatges i reconeixements especials

Durant el concert, es van rendir homenatges i reconeixements a figures clau. El director musical, Fernando Climent, i els compositors José Antonio Zambruno i Emilio Escalante van rebre l’agraïment de la germandat.

A més, es va entregar la primera insígnia commemorativa del 150 Aniversari de la Germandat a l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto.

El concert va concloure amb una interpretació de l’himne de Gandia, on tots els assistents es van posar drets en un gest de respecte i admiració i amb el lliurament d’un ram de flors al director musical, Fernando Climent, per tot el treball realitzat estos últims anys.

Articles relacionats