22.6 C
Gandia
Diumenge, 3 juliol, 2022

El Polisònic tanca edició amb l’actuació de Ray Gelato i Enric Pedro i el cartell d’entrades esgotades

– Demà dissabte, últim concert del Polisònic, amb les entrades exhaurides

– Actuarà el quintet dels saxofonistes Ray Gelato i Enric Peidro

Demà dissabte, al jardí de la Casa de Cultura de Gandia, finalitza la XXXI edició del festival Polisònic, que organitza el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia, amb l’actuació del quintet dels saxofonistes Ray Gelato i Enric Peidro.

Els saxos tenors de Gelato i Peidro són una referència en el jazz clàssic europeu, amb una presència habitual en festivals i clubs de jazz de l’escena internacional. Més de quatre anys després de la primera reunió d’aquests dos músics i amb prop d’un centenar de concerts, presenten, junt amb la seua secció rítmica habitual, el seu nou treball discogràfic titulat With all due respect, un disc que ha obtingut excel·lents crítiques i que escenifica la solvència d’un projecte més que consolidat.

En aquest últim concert del Polisònic, Gelato i Peidro estaran acompanyats per tres virtuosos músics com són Richard Busiakiewiz al piano, Andrés Lizón al contrabaix i Simone Zaniol a la bateria. L’actuació està prevista per a les 22.30 hores i des de l’organització del Polisònic s’informa que ja no queden entrades a la venda.

Articles relacionats