El polígon Benieto de Gandia tindrà tres punts de càrrega de cotxes elèctrics

El Polígon Benieto de Gandia comptarà en breu amb tres punts de càrrega per a cotxes elèctrics, segons ha anuncuat l’associació d’empresaris de la Ciutat del Transport (AECiT), que té previst instal·lar abans que finalitze l’any una estació de recarrega en el pàrquing de l’entrada al polígon, una altra en la zona de Dulcesol i una tercera en la part de Decathlon.
El president d’AECiT, Miguel Todolí, ha explicat que els tres punts de càrrega estaran situats de manera estratègica per a poder donar servei als qui visiten el polígon Benieto.
Aquesta acció se suma a una altra de les revindicaciones per les quals, segons Todolí, «treballarem durant el pròxim any», en referència a la problemàtica de la il·luminació en la qual, tal com ha explicat, «des de la junta directiva ja estem treballant, i estudiant la fórmula més innovadora que beneficiarà als diferents punts i zones en els quals se situen les nostres empreses associades».
Aquests projectes «ens ajudaran a convertir-nos en àrea industrial de referència a la Comunitat. Continuem treballant al costat de l’IVACE i ajuntament de Gandia per a dotar al polígon Benieto de més infraestructures que, al seu torn, ens permeten classificar-lo com a àrea industrial avançada». I, en aquest sentit, ha reclamat actuacions sobre la subestació de Sanxo Llop «en trobar-nos amb empreses que necessiten d’una major potència en kW».
Estem davant una associació que ha incrementat de forma «molt positiva» el nombre d’associats, entre ells, empreses de renom. Sobre l’associacionisme, Miguel Todolí ha insistit en «la necessitat de formar part d’alguna entitat associativa per a poder tenir veu». Per a Todolí, Federació d’Associacions Empresarials de la SAfor (FAES) «és el paraigua que dóna visibilitat als nostres empresaris. Des de fora de la comarca se’ns veu com una Federació potent, arribant fins i tot unes altres a preguntar-nos i prendre nota del nostre model»
Finalment, ha afegit que “FAES dóna veu a totes les associacions empresarials que tenim i defensa els interessos de tots els seus empresaris”.

Et Pot Interessar