El ple de Tavernes demana en una moció conjunta un accés des de l’AP-7

El ple de Tavernes ha aprovat en la sessió ordinària celebrada el 6 d’agost una proposta de Compromís en la que demana a la Generalitat que incloga un enllaç a l’autopista AP-7 a Tavernes que connecte amb la N-332 i la CV-50, dins el pla de connectivitat de l’AP-7 que la Generalitat pretén negociar amb el Ministeri de Foment. 
La proposta ha estat finalment aprovada com a moció conjunta per unanimitat, i també reclama al Ministeri de Foment la permeabilització del traçat de l’AP-7 en la confluència amb els rius Vaca i Badell, principalment, i altres barrancs locals, per tal d’evitar episodis d’inundacions que tenen el seu origen en la construcció de l’autopista.

D’altra banda, el ple ha aprovat amb els únics vots a favor de Compromís, i en contra del PP, PSOE i EU, l’adjudicació del pla de millora i manteniment de les zones enjardinades a “Agricultores de la Vega de Valencia SA”, l’empresa que havia rebut la màxima puntuació dels tècnics en la proposta d’adjudicació, tal com va informar el govern local en el ple extraordinari celebrat fa dues setmanes. Els partits de l’oposició han argumentat la seua posició favorable a que foren els serveis municipals els que es feren càrrec del servei ara privatitzat, atès que asseguren que suposaria un estalvi. No obstant, el govern local manté que per a fer-se càrrec del servei amb mitjans propis seria necessari un increment de la plantilla que ara mateix els municipis tenen prohibida.

Et Pot Interessar