El desallotjament de la residència Mondúber, un dels operatius més delicats

D’entre les 2.500 persones evacuades de forma preventiva de la zona de l’incendi de Llutxent a causa de la densitat del fum, el desallotjament de la residència de gent major Mondúber ha estat un dels operatius més delicats. Amb la CV-675, de Gandia a Simat, tallada, desenes d’ambulàncies s’han obert camí en plena nit escortades per efectius de diversos cossos de seguretat amb destinació a hotels i centres socials de Gandia. No es té constància de que haja estat necessària cap hospitalització.

Han estat 86 els usuaris de la residència Mondúber allotjats en un hotel i en el Centre de Convivència de Corea. Tots ells van ser derivats des del pavelló del Raval on es va establir la nit de dilluns el Centre de Recepció de persones evacuades i on juntament amb la Creu Roja, membres del govern de Gandia, 10 voluntaris, la Policia Local i altres efectius, i d’una manera perfectament coordinada des de l’equip de l’àrea de Turisme, es va estar en contacte amb els hotels de la ciutat per reubicar la gent.

Creu Roja, Protecció Civil, Policia Local, Cos Nacional de Policia, Guàrdia Civil, tècnics municipals i altres personal de l’Ajuntament de Gandia, hotels, conductors de les ambulàncies Tarín i treballadores i treballadors de la Residència Mondúber han participat en este delicat trasllat que ha conclós amb èxit.

Et Pot Interessar