21.1 C
Gandia
Dimecres, 27 setembre, 2023

El Pirata Beach Fest comença hui amb més de 18.000 assistents

-Gandia acull des de hui i fins diumenge que ve el Pirata Beach Fest. Un festival musical que comptarà amb l’actuació de més de 50 artistes i grups d’estils variats.

Segons dades de l’organització 18.000 persones procedents de tota Espanya gaudiran durant aquests dies dels concerts i prop de 6.500 faran ús de la zona d’acampada que se situarà al parc d’Ausiàs March. Aquest aspecte servirà per a dinamitzar el comerç del Centre Històric al mateix temps que facilitarà a la ciutadania que no haja adquirit entrada, gaudir d’una xicoteta part del festival, ja que estan previstes actuacions gratuïtes de grups locals com De la Nada i Indie.K o nacionals com Pirat’s Sound Sistema o Grison, a més d’una zona de ‘foodtrucks’ i atraccions.
En el cartell d’aquesta edició destaca l’actuació única de Robe el diumenge 17 i noms d’artistes i grups nacionals com Rozalen, Kase.O, Camela o Mägo de Oz.

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, acompanyat pel vicealcalde Josep Alandete i dels regidors de Turisme, Comerç i Cultura, Vicent Mascarell, Vicenta Ferrer, Nahuel González , respectivament, van visitar ahir la zona d’acampada acompanyats per un dels promotors, Duke Abengozar, qui els va explicar l’ampli dispositiu que s’ha preparat des de l’organització per als dies del festival.

Articles relacionats