El pavelló cobert de Tavernes ja porta el nom de Carlos Pellicer

El ple de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha aprovat per unanimitat posar el nom de Carlos Pellicer el pavelló cobert del poliesportiu municipal.

Esta proposta, impulsada per Club de Bàsquet de Tavernes i ratificada per l’assemblea de presidents dels clubs i entitats esportives de Tavernes, ha volgut reconèixer la figura de Carlos Pellicer Vercher, «una figura històrica d’importància inqüestionable tant dins dels estaments del club i l’equip directiu, com en la part de direcció esportiva, equip administratiu i social en diverses etapes de la història del CBT».

Carlos Pellicer Vercher, metge de professió, inicià la seua trajectòria com a jugador de bàsquet en la temporada 63-64 en el club de la Salle de Paterna. Va jugar en equips de tercera i segona divisió nacional durant més d’una dècada, etapa en la qual va ser nomenat millor jugador valencià en la temporada 71-72.

Carlos Pellicer va ser jugador del CB Tavernes en la temporada 1983-84 i entrenador en la temporada següent. Des d’aleshores, Pellicer estigué relacionat amb el club valler fent de jugador, entrenador, coordinador i president en diferents etapes. Una relació que es perllongà durant més de 25 anys, i que durà fins que, afectat per ELA, Carlos Pellicer faltà al maig del 2014.

Josep Llàcer, regidor d’Esports, assenyalà que «este és el millor reconeixement que podem fer a Carlos Pellicer, que el pavelló on es practica l’esport que tant estimava i pel qual tant va treballar porte el seu nom».

D’esta manera, l’Ajuntament col·locarà una placa en la façana del pavelló amb la nova denominació i la farà usar en els documents oficials.

Et Pot Interessar