L’empresa d’enginyeria Klimfort signa un conveni amb l’associació empresarial DestíSafor

L’associació DestíSafor, que engloba els empresaris turístics de la comarca, i l’empresa Klimfort Ingeniería SL han signat un conveni destinat a a oferir els seus serveis a les empreses turístiques en condicions d’avantatge. 

Klimfort Ingeniería està dedicada als serveis d’enginyeria relacionats amb l’hostaleria. Aquesta entitat és una de les més importants i d’implantació arrelada en la ciutat de Gandia, i mitjançant aquest conveni es pretén millorar i facilitar els serveis necessaris a tota empresa d’hostaleria en unes condicions molt mes avantatjoses per als
associats de DestíSafor.
Segons Jose Manuel Navarro, president de DestíSafor, «el conveni obeeix a l’interès de l’Associació a afavorir l’activitat diària de les empreses del sector facilitant unes condicions més favorables que permeten capejar aquests moments difícils. Amb la col·laboració amb Klimfort Ingeniería ens recolzem en una entitat capdavantera en el sector dels serveis d’enginyeria que permet als associats un suport fonamental en el desenvolupament dels seus negocis». 

Et Pot Interessar