30.2 C
Gandia
Dilluns, 8 agost, 2022

El Partit Popular de Gandia denuncia la falta de participació i consens per part de l’Executiu Local a Beniopa.

En l’última reunió de la Junta de Districte de Beniopa en la passada legislatura es va anunciar la instal·lació d’aparells de gimnàstica en una zona pública de la barriada a càrrec d’una subvenció concedida a l’Ajuntament de Gandia. En la mateixa reunió es parla de diferents emplaçaments per a poder situar aquests aparells sense especificar el lloc concret i anunciant la participació dels veïns per a buscar la millor ubicació.

El mes de desembre passat, en la primera reunió de la Junta de Districte de Beniopa en aquesta legislatura s’anuncia unilateralment per part del govern local, l’emplaçament d’aquest espai d’aparells de gimnàstica sense comptar amb l’opinió dels veïns, els quals han presentat per registre d’entrada a l’Ajuntament de Gandia la seua disconformitat de situar aquests aparells al carrer Crist de l’Empar, a causa de reiterats problemes de convivència en la zona i que amb la instal·lació de la zona, els veïns al·ludeixen al fet que aquests problemes es podrien incrementar.

El regidor del PP representant en Beniopa, Toni Abad, ha manifestat el seu desconcert i sorpresa, ja que aquesta mateixa setmana i a gratcient que els veïns van manifestar en la Junta de Districte i per registre d’entrada la seua negativa a situar aquests aparells en aquest carrer, s’ha barrat la zona per a començar la instal·lació d’aquests.

Abad es pregunta: “on està la participació ciutadana que tant al·ludeix aquest govern? On està el consens que tant pregonen?, nna vegada més els fets demostren que les paraules se les emporta el vent”.

Articles relacionats