12.8 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

El Partit Popular culpa de deixadesa al Govern Municipal per no tindre concerts aquest estiu

El Partit Popular culpa de deixadesa al Govern Municipal per no tindre concerts aquest estiu

La Platja de Gandia, es queda sense concerts aquest estiu, per la deixadesa del Govern de Diana Morant.

Aquest matí han comparegut en roda de premsa Víctor Soler, com a Portaveu del Grup Municipal Popular i el regidor Daniel Martí com a responsable de la Junta de Districte de la Platja, per a fer una valoració de la suspensió dels concerts a la Platja de Gandia.

Ahir el  Portaveu en el Ple ordinari a una pregunta per les obres de l’edifici Baladre, i més tard per un comunicat de la mateixa empresa organitzadora “Escena Gandia”, i era que la Platja es queda sense concerts aquest estiu.

En paraules del Portaveu, Víctor Soler: Si fa tan sols 20 dies, es presentaven en roda de premsa els concerts, si van ser valents per a presentar-los, han sigut covards per a cancel·lar-los, quan la responsabilitat és seua i només seua, perquè a ningú convenç, que el problema en el retard de les obres de Baladre siga el detonant, per a cancel·lar-los, perquè espai a la Platja i al Grau per a reubicar-los hi ha més que suficients. Ens preguntem si en realitat, no volien fer concerts i ens han enganyat a tots. Ja que com dic hi ha espais més que suficients, com el mateix pàrquing del port on sempre s’han realitzat. Llavors, perquè cancel·lar-los?”

És evident, en paraules de Soler, que això ens genera una mala imatge com a destinació turística, s’ha retard i està sense acabar el servei d’hamaques, ombrel·les i tendals i segueix sense adjudicar-se el servei dels patinets aquàtics ni el dels parcs d’aigua en el mar.

Víctor Soler; “van presentar els concerts el 4 de Juliol i 20 dies després els cancel·len, amb la basta excusa que el recinte no estarà acabat, no ho sabien?, perquè la qüestió és que fa més de quatre anys que estàn per a acabar l’edifici Baladre, quan només faltava condicionar l’exterior, falta de previsió i planificació evident

Per la seua part el Regidor Dani Martí, ha volgut posar en relleu, que el barri de la Platja, és un dels grans oblidats d’aquest Govern. I segons ha expressat; La Platja és un dels barris més perjudicats per la gestió del Govern de Diana Morant, tots els esdeveniments que es feien, o s’han deixat de fer, o s’han traslladat directament a Gandia, com és el cas dels concerts d’estiu, o altres esdeveniments i em pregunte castiga Diana Morant als residents de la Platja, perquè van votar majoritàriament al partit Popular en les passades eleccions?”

.

Articles relacionats