22.5 C
Gandia
Dimecres, 4 octubre, 2023

El parc dels Llauradors de Bellreguard llueix de nou

Aquesta setmana han continuat les tasques per enllestir el parc dels Llauradors amb la neteja dels grafitis fets sobre els torradors, amb la instal·lació de la magnífica pèrgola sorgida dels pressupostos participatius que gestionà l’anterior legislatura Joan Josep Giner Camarena, També es va dur a terme el condicionament del terreny per al seu complet desbrossament la setmana vinent i s’han estudiat els treballs necessaris per a l’enllumenat de la zona.

S’ha organitzat amb la Mancomunitat dos tallers de consciència ambiental sobre les platges, que es duran a terme en la nostra platja els dies 11 de juliol i 11 d’agost.

Cal destacar que el dijous, 6 de juliol, es va fer el tractament de l’arbrat de l’avinguda de la Mar i aquest dijous, 13 de juliol, s’ha fet el del passeig Joan Miró de la platja, i el condicionament del parc de la plaça de la Valldigna.

I s’ha encetat la redacció del Catàleg de Proteccions de Bellreguard, amb la qual es vol fer valdre i protegir el Patrimoni Cultural de Bellreguard, gràcies a la subvenció rebuda de la Conselleria de Cultura, que va estar com consellera Raquel Tamarit Iranzo.

Articles relacionats