22.5 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

El PP de Gandia denuncia i Picornell els trau els colors

El PP de Gandia ha denunciat que continuen augmentant les places d’aparcament de pago a la platja a causa de la deixadesa del govern de Gandia.

El president de la Junta de Districte del Grau, Miguel Ángel Picornell, ha respost al Partit Popular sobre l’estat de l’aparcament del Grau.

En primer lloc, l’edil ha respost als populars que “ho saben, és públic. Les obres no estan acabades i, per tant, no es pot arreplegar el material que utilitza la constructora. Volen crear polèmic per 6 places d’estacionament i no parlen de les 40 places que no fa molt hem habilitat al voltant del centre de Salut del Grau”.

En segon lloc, Picornell ha reiterat als populars que “tornen a mentir una vegada més. Llum i taquígrafs. No s’han augmentat les places de pàrquing de pagament. Aquest mateix dimarts es va explicar en roda de premsa les causes del moviment de les zones a causa de les obres del col·lector de pluvials en el parc Clot de la Mota. Una vegada més, menteixen i ho fan a consciència esperant enganyar la gent”.

Articles relacionats