22.7 C
Gandia
Dijous, 6 octubre, 2022

EL PALAU DUCAL DELS BORJA DE GANDIA TORNA A INCREMENTAR EL NOMBRE DE VISITANTS EN L’ESTIU 2019

-El Palau Ducal dels Borja incrementa el seu nombre de visitants en més de 1.000 persones en els mesos de juliol i agost.

-Les activitats del calendari nocturn no solament es consoliden, sinó que creixen respecte anys anteriors en nombre d’assistència.

-El Palau Ducal aposta per la millora de la qualitat de la seua oferta general, destacant de manera particular els nous serveis d’audioguies i la renovació de la seua pàgina web.

El Palau Ducal dels Borja, un any més bat el seu record de visitants en estiu, sent més de 1.000 persones més respecte a l’any anterior, les que l’han visitat en els mesos de juliol i agost. Tot i que aquest increment va produint-se gradualment des del mes de març, ha estat en els mesos d’estiu on la pujada ha estat mes marcada.

Amés de les visites diürnes, aquesta pujada de visitants ve donada per l’ampliació de places de les activitats del calendari nocturn, com és el cas de les visites nocturnes, que respecte al 2018, han augmentant en més de 100 visitants.

Pel que fa al Palaudiovisual, tant en les jornades de Música en pantalla com el Cine Pot d’estiu, el nombre d’assistents es manté, consolidant un públic fidel que acudeix al Palau Ducal per gaudir del cinema a la fresca.

Destaca la gran acollida de les activitats gastronòmiques. El Tast de la Duquessa supera el seu públic per augment de places en aquesta segona edició, completant l’aforament. Els Sopars Borgians a ritme de Jazz es converteixen en un dels productes estrella de l’estiu i compten amb una valoració excel·lent per part del seus assistents.

El Palau Ducal dels Borja en la seua aposta per la millora de la qualitat dels serveis oferts, ha implantat recentment un nou sistema d’àudioguies disponibles en set idiomes, i només en el temps que porten en funcionament, ja són més de 800 persones les que han pogut gaudir-ne. Amés el Palau Ducal ha fet una renovació de la seva pàgina web apostant per la funcionalitat, claredat i accessibilitat dels seus continguts, el que ha fet que ja haja estat visitada per un gran nombre de usuaris.

Cal destacar i agrair el treball conjunt de difusió amb l’administració pública, l’Ajuntament de Gandia , Territori Borgia i la xarxa Tourist Info Gandia, així com la col·laboració amb el sector turístic i comercial de la ciutat.

Articles relacionats