9.3 C
Gandia
Divendres, 3 febrer, 2023

El nou recorregut de la Mitja Marató de Gandia omplirà d’esportistes la Platja de Gandia

– L’organització de la prova acorda amb l’Ajuntament de Gandia conjuminar esport i turisme

Mancant mes i mig perquè es dispute la 27 edició de la Mitja Marató Ciutat de Gandia, ja es coneix que el circuit serà totalment renovat, i tindrà com a principal atractiu l’eixida i meta la Platja de Gandia com a principal reclam cap a un turisme cada vegada més puixant que busca conjugar l’oci amb l’esport.

Es tracta d’un canvi arriscat, però decidit alhora, en un intent d’innovar i obrir la prova a un públic més ampli, sense perdre l’essència de l’esdeveniment en el tracte a l’atleta local. Per aquest motiu, es facilitarà l’accés a la platja amb busos gratuïts des del centre de Gandia per a més comicitat dels corredors, que disposaran d’igual manera d’un ampli espai de pàrquing. A més, s’instal·laran dutxes i serveis, així com els habituals punts d’animació, reforçats per a aquesta edició.

Fins hui són més de 1.700 inscrits per a una carrera que serà més internacional que mai amb atletes arribats des de França, Alemanya, Suècia i Anglaterra.

Augmentar la presència de participants procedents del centre del país és un altre dels grans objectius d’aquest gran esdeveniment esportiu.

Articles relacionats