El Musicfest de Potries inclou a la seua programació un concert de Deco Ensemble

El conjunt instrumental Deco Ensemble actuarà dissabte 18 d’agost a la Cassoleria Ángel Domínguez de Potries, en el marc del festival Musicfest, que es desenvoluparà entre els dies 17 i 20 d’agost.

El grup ha estat descrit com un ensemble ‘excepcional’ ‘del més alt calibre’, ‘amb veu ferma i pròpia’.  Es tracta d’un festival intercultural de música, patrimoni i gastronomia, una fòrmula allunyada dels famosos festivals musicals adreçats a grans masses, però amb un acurat tast de concerts musicals, d’elevada qualitat artística, i una elecció d’escenaris vinculada als espais naturals, patrimonials i culturals del poble i que fonamenten l’essència de Potries com a poble de caràcter rural, com ara l’església de Sants Joans, la Cassoleria o la pròpia ruta de l’aigua, tot amanit amb un toc de gastronomia local.

A més de Deco Ensemble, estan previstes les actuacions de Gatos Revoltosos Gypsy Quartet, MónDuo,  Liverpool String Quartet, Llevant Ensemble, Mireia Vives i Borja Penalba, o les actuacions de la Banda de la Societat Musical Sant Blai de Potries i de la Banda Sinfónica de Duitama (Colòmbia).

Agrupacions de diversos estils musicals que realitzaran les seues actuacions als partidors d’aigües, a l’auditori natural de l’ermita, al parc de la Concòrdia, al Molí Canyar, a l’església, a la cassoleria o al mateix ajuntament. A més es proposa la realització d’una “excursió musical” per diversos elements i una experiència formativa a càrrec del famós director d’orquestra Cristóbal Soler.

Et Pot Interessar