Xavi Pascual, del Chef Amadeo, subcampió d’Espanya de billar sub 15 a tres bandes

Xavi Pascual, del club Chef Amadeo Gandia, s’ha proclamat el passat cap de setmana subcampió d’Espanya sub 15 de billar a tres bandes, al campionat disputat al centre d’alt rendiment Infanta Cristina a Los Narejos (Murcia).

Un total de 15 jugador de tota Espanya es disputaven el títol de Campionat d’Espanya individual Sub-15 a 3 bandes.

El Chef Amadeo Gandia anava representat per 3 jugadors: el jovenet gandià Lucas Molpeceres, el també gandià Emilio González i Xavi Pascual de Villalonga. Molt bona actuació per als gandians que encara de la seua joventut i inexperiència, pues era la primera participació, van fer un bon esdeveniment.

Sense dubte destacar a Xavi Pascual que va fer un campionat excel·lent situant-se al quadre d’honor, proclamant-se subcampió d’Espanya individual en un pòdium plagat de grandíssims jugadors valencians i grans especialistes de la modalitat. Xavi Pascual ha collat una temporada exitosa, participant amb la lliga autonòmica de 2ª divisió i amb medalles de bronze autonòmiques als Sub-15 i Sub-21 i ara com a cloenda d’aquesta excel·lent temporada amb la medalla d’argent al Campionat d’Espanya.

També destacar la bona tasca de l’escola del Chef Amadeo Gandia que va collant un grup de joves promeses que sense dubte auguren un futur de bones expectatives i prometedor per al club de la Safor.

Et Pot Interessar