Dulcesol finança un campus esportiu per a xiquets i xiquetes d’entre 8 i 15 anys a la platja de Gandia

La regidora d’Esports, Lydia Morant,  el director de Relacions Institucionals de Dulcesol, José Vicente Castell, i el president de Creu Roja de Gandia, Toni Martí, han presentat aquest matí en roda de premsa la primera edició del Campus Dulcesol sota el lema “L’estiu és nostre”.  Aquest es desenvoluparà en el Camp de Beisbol de la platja de Gandia entre el 23 de juliol i el 3 d’agost sense comptar els caps de setmana i comptarà amb la participació de 305 xiquets (58%) i xiquetes (42%), el 15% del qual són fills de treballadors de Dulcesol, en edats entre 8 i 16 anys.

El preu de la inscripció és de 10 euros i, segons ha declarat Castell “té un caràcter dissuasori per a que la gent que s’apunte vaja”. A més, la recaptació íntegra està destinada a la Creu Roja de Gandia. En paraules de Martí “aquesta iniciativa a més d’aportar beneficis als joves en l’àmbit de la salut i l’esport, va a suposar una ajuda per a la nostra organització a fi que puguem seguir implementant els programes, dirigits a la joventut i la infància, que estem desenvolupant en aquesta ciutat”.

El Campus tindrà un horari de 9 a 14h i oferirà un programa d’activitats dividit en tres blocs que ha descrit el director de Relacions Institucionals de Dulcesol: “en un primer bloc tindrem l’activitat física amb varies especialitats com vòlei, beisbol, zumba, futbol, entre altres. El segon bloc tractarà de tallers de manualitats on els xiquets podran desenvolupar treballs amb argila, pintures de camisetes, mascares amb escaiola. En el tercer bloc l’aigua serà la protagonista, ja que farem carrers amb gots d’aigua o amb globus, entre altres activitats”. A més, ha afegit que es dividiran per grups que aniran rotant les activitats i també hi haurà eixides a la platja i un esmorzar que consistirà en “una peça de brioixeria, un iogurt o una fruita i aigua”.

Tal com ha destacat Morant, la iniciativa de Dulcesol “té l’objectiu de fer que els xiquets i xiquetes gaudisquen de l’estiu des d’una perspectiva lúdic-esportiva que tracta de fomentar els valors de l’esport, la cultura de l’esforç i el fet de dur una alimentació i un estil de vida saludable vinculat al deport”. En aquest sentit, Castell ha explicat que la idea de transmetre aquests valors o d’altres com “saber guanyar o saber perdre” són essencials per a mantenir una vida saludable i Dulcesol “té una relació amb l’esport des de fa molts anys, ja que ha col·laborat en carreres populars i entitats esportives locals per tal de desenvolupar una estratègia de salut orientada als consumidors i empleats”, ha conclòs.

Et Pot Interessar