17.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

El Museu de Potries renova el segell de Qualitat Turística

El Museu Etnològic Cassoleria d’Àngel Domínguez ha renovat enguany la certificació de la Q de qualitat turística acreditada per l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE). L’Ajuntament de Potries ha rebut la carta confirmant la renovació d’este segell de Qualitat Turística els últims dies.

Per a esta, s’ha dut a terme una rigorosa auditoria que avalua indicadors com el manteniment de l’espai, la millora de la col·lecció museogràfica, l’atenció i la implantació de productes experiencials per als visitants i la formació del personal, entre altres. Això demostra l’impuls que se li ha donat des de l’Ajuntament de Potries al projecte turístic i cultural del municipi que ha posicionat la Cassoleria com un espai referent per a altres museus, tant valencians com de la resta de l’Estat.

L’alcalde de Potries, Sergi Vidal, apunta que “seguim posant a prova el projecte del nostre Museu, que representa tant la història del nostre poble, i que segueix a l’avantguarda de la qualitat, amb este segell Q de Qualitat Turística que comparteix amb museus com el Guggenheim de Bilbao o el Thyssen de Madrid”.

Programació per al pont de desembre i les festes de Nadal

Un dels factors que ha facilitat la renovació del certificat de qualitat ha sigut l’oferta experiencial per als visitants, com són els tallers amb fang que tindran lloc durant el mes de desembre.

Concretament, el divendres 8 de desembre es podrà visitar el Museu d’11 h a 15 h i a més, es podrà realitzar un taller de cassoletes que s’inclou amb el preu de l’entrada, de 2 €.

Ja entrats en les festes nadalenques, els dissabtes 23 i 30 de desembre, es durà a terme un taller amb fang per a l’elaboració d’imants, també en l’horari habitual del Museu.

Articles relacionats