17.8 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Una nova edició de la Subhasta Literària solidària a la Casa de la Marquesa de Gandia

Una nova celebració de la IV Subhasta Literària d’àmbit solidari que realitzarà de manera presencial el pròxim 13 de desembre a les 19:30 h a la Casa de la Marquesa de Gandia.

Els organitzadors són l’associació Gaudim (col·lectiu que treballa l’oci inclusiu amb persones amb diversitat funcional a la Safor) i  col·labora Saforíssims SL (l’associació d’Escriptores i d’Escriptors de la Safor). Els beneficis d’aquesta subhasta, íntegrament, aniran destinats a cobrir les despeses del club d’oci de l’associació, què, cada cap de setmana, nodreix d’un ventall d’activitats socioculturals a les persones amb diversitat funcional.

Què se subhasta?

Es Subhasta 8 quadres-poemes signats pels seus autors amb les poesies més representatives de la seua obra, poemes de Juma Barratxina, Aina Garcia Carbó, Anabel Llopís, Salvador Bolufer, Adriana Serlik, Maria Josep Escrivà, Teresa Pascual i Josep Piera.

A més a més, aquest any tornem a comptar amb la col·laboració especial del grup de música ZOO, tot un referent al territori que ens cedirà la lletra d’una de les cançons més emblemàtiques: El Cap per Avall. No debades en la nòmina de poetes està el grup més escoltat de música en català i el darrer Premi d’Honor de les Lletres Catalanes.

La subhasta

La subhasta serà conduïda per Ximo Vidal i comptarà amb l’actuació musical de Peter Connolly i Omar, un duet d’altura. Recitaran tots els poetes convidats i podrà participar qualsevol persona amb les normes d’una subhasta tradicional. Aquest serà en un esdeveniment únic no només a la comarca de la Safor, únic, a tot el territori.

Aquesta vegada, adquirint cultura, fas que moltes persones tinguem accés a un oci digne i de qualitat.

Articles relacionats