17.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

La Vila joiosa va ser testimoni de l’èxit de les ciclistes i els ciclistes de la Safor

Sense cap dubte el Trofeu de Ciclocròs del millor ciclista de tots els temps en esta modalitat –Felipe Orts- en La Vila joiosa va ser un tremend bany de multituds per a ell de cara a encarar l’últim tram de la temporada que s’iniciarà en Nadal a Centreeuropa.

Ahir divendres va ser un dels millors èxits dels esportistes de la Safor de tota la temporada amb nombrosos podis en el més alt amb victòries d’Irene Flores, Carla Bañuls, Laia Canet i Àlex Moreno a més dels podis de Joan i Lidia Fraile Llacer i de Jordi Fournies.

Una jornada que es va iniciar amb la victòria en infantils d’Irene Flores a més del sisé lloc de Sergi Margarit, Alejandro Seguí 12, Andreu Sansaloni 31 i Iker Arlandis 42.

En la categoria d’aleví va acabar amb el lloc 31 del valler Cristian Vercher i de Gerard Pastor 35 mentre que Àlex Moreno venceria novament en principiants amb Didac Gómez en el lloc 19, Nasio Grau en el 30, Sergi Esteban 32 i Miguel Bosch 41.

Vila joiosa 1

A més les corredores Laia Canet i Carla Bañuls guanyaren en les categories de juvenils i cadet respectivament mentre que Lidia Fraile Llacer seria segona en sub 23.

En la categoria sub 23 masculí, Jordi Fournies acabaria segon mentre que Joan Fraile Llacer acabaria tercer en la categoria elit pujant al calaix al costat del millor ciclista espanyol en la modalitat de ciclocròs espanyol de tots els temps, per a ell serà el major record que podia tindre, competir i acabar al costat del seu ídol.

Entre el públic que es va acostar a presenciar la prova de categoria elit els professionals: Iván RomeoJulen Amezketa,  Xavier AzparrenEugenio Sánchez, Jokin MulguialdayHéctor Álvarez i altres més que es troben realitzant les concentracions al costat dels seus equips en esta mateixa comarca.

Articles relacionats