12.8 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

El modelador de Marvel Óscar Giménez oferirà el 5 d’abril una masterclass a Gandia

L’expert en el món 3D Óscar Giménez donarà una conferència al festival Cortoons Gandia per descobrir els secrets de la caracterització dels personatges del món Marvel. Serà el 5 d’abril a les 17.30h en el teatre Serrano.

La modelització digital està agafant empenta entre les noves generacions. Óscar Giménez és un jove que va començar estudiant comunicació audiovisual i va acabar col·laborant en joies del 3D com Guardians de la Galaxia vol.2 o Thor Ragnarok. Els seus inicis foren al videojoc fins a assolir fites com Street Fighter V o Ghost Recon Wildlands. Tot un artista amb més de 15 anys d’experiència, al llarg dels quals ha treballat en els més importants estudis d’animació com TRIXTER, FRAMESTORE o MERCURY STEAM.

Oferirà la seua MasterClass de 17.30 a 19.00, en la que farà un resum de com és el treball de crear personatges a la indústria del cinema i els videojocs. Després hi haurà una sessió de signatures per a tots els que vulguen endur-se un record d’Óscar.

Per tancar la sessió es projectarà el llargmetratge Del viatge de Chihiro, guanyadora de l’Oscar i l’Ós d’or, d’Hayao Miyazaki. 

Articles relacionats