14.2 C
Gandia
Dissabte, 2 desembre, 2023

Tres equips del RCN Gandia pugen al podi en la cinquena regata de la Lliga Sima de rem

regata suma

El RCN Gandia aconseguia pujar al podi amb tres dels cinc equips amb els quals participava diumenge passat 10 de març en la V Regata de la Lliga Suma de Rem en Banc Fix del Mediterrani disputada en aigües de Santa Pola.
A primeres hores del matí es van forjar els triomfs amb les Veteranes, Cadets i Juvenils Femení. Les veteranes aconseguien un tercer lloc en aquesta regata, el que les col·loca terceres en la classificació general i amb la possibilitat de mantindre’s en aquestes posicions la resta de la Lliga. Les cadets, l’equip nou del club, aconseguia la segona plaça en aquesta regata i les primeres en la seua categoria en la general. Les Juvenils tornen al més alt del podi després de l’ensopec en la regata anterior, amb el que tornen a sumar els punts necessaris per a mantindre la primera plaça en la Lliga.
A última hora del matí els tocava el torn als dos equips absoluts masculins. L’equip B va realitzar la seua regata millorant i polint la seua tècnica arribant a l’onzena plaça i deixant darrere a cinc tripulacions. Per la seua part, l’equip A va millorant els seus temps i aconseguia classificar-se en sisé lloc, l’objectiu mínim fixatd per a aquesta temporada, quedant-li, per tant, marge de millora fins a la finalització de la temporada.

Articles relacionats